Referenssit

Referenssejä

Hesburger valitsi ravintoloidensa tuulikaappeihin kotimaiset Ari-tuulikaappimatot. Valinnassa painotettiin materiaalin helppohoitoisuutta ja maton kykyä irrottaa lika tehokkaasti. Moduulien ansiosta mattoon oli mahdollista saada yrityksen logo.
Olemme toimittaneet matot HOK-Elannon Prisman, Alepan ja S-markettien tuulikaappeihin jo vuodesta 2004 lähtien. Ari-tuulikaappimatto soveltuu hyvin raskaaseen jalankulkuliikenteeseen. Maton karkea pinta toimii erittäin tehokkaana lian irrottajana.
Itella pitää huolta henkilöstönsä ergonomiasta. KT-Kiinteistötarvike on toimittanut yritykseen jo yli 40 000 työpistemattoa ja satoja työtuoleja. Oikein valittu työtilamatto vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta.
Puhtaanapito alkaa sisäänkäynnistä. Ja kun asiakasvirtaa on paljon ja sisään tullaan suoraan ulkoa, on kunnollisella matolla merkitystä. Siksi sadoissa R-kioskeissa ympäri Suomea on kotimainen Ari-tuulikaappimatto.
Käytävämatot, työpistematot, tuulikaappimatot ja logomatot

Referenssejä

 

Alumiiniprofiili matot 

Finnair

Google

Helsingin musiikkitalo

Sokos Hotel

Vierumäki Scandic

Lahden Seurahuone

Sokos Hotelli Torni

Senaatti-kiinteistöt

Ari -tuulikaappimatot

ABC -liikennemyymälät

Espoon kaupunki

Google

Helsingin kaupunki

Heinolan kaupunki

Hesburger (koko Suomi)

HOK Elanto

Itella Oyj

Prismat

Skanska (koko Suomi)

Suomen lähikauppa (Valintatalot ja Siwat)

YIT (koko Suomi)

Notrax -käytävämatot

As Oy Lutherinkatu 4 Helsinki

As Oy Euranlinna Helsinki

Helsingin alueen arvokiinteistöt ja talonyhtiöt

Katajanokan matkustajaterminaali

Lahden talot Oy

LOAS – Lappeenrannan opiskelija asuntolat

Länsi-terminaali (Helsinki)

Pelicans 

Prismat 

Seurakunnat  koko Suomi (Helsingin vanha kirkko, Oulunkylä kirkko, Tervakosken kirkko, Hämeenkosken kirkko, Kajaanin kirkko ja kirkkoja Helsingissä, Lahdessa, Kouvolassa, Hollolassa ja Sipoossa)

Viking Line

 

 

Asiakkaamme kertoo

"Katajanokan terminaalissa mattoja pitkin kävelee ja kuljettaa painavia laukkuja yli miljoona ihmistä vuodessa. Laskimme, että mikäli matot kestävät vuoden tätä erittäin kovaa kulutusta niin investointi on onnistunut. Toistaiseksi matot ovat kestäneet yli neljä vuotta eikä vieläkään ole tarvetta uusia niitä. Lisäksi matot ehkäisevät matkustajakäytävien liukkautta talviaikana. Tyyllikäät matot luovat viihtyisyyttä."

Pekka Haikonen
Rakentamispäällikkö, RI