Yritys

Referenssejä

Hesburger valitsi ravintoloidensa tuulikaappeihin kotimaiset Ari-tuulikaappimatot. Valinnassa painotettiin materiaalin helppohoitoisuutta ja maton kykyä irrottaa lika tehokkaasti. Moduulien ansiosta mattoon oli mahdollista saada yrityksen logo.
Olemme toimittaneet matot HOK-Elannon Prisman, Alepan ja S-markettien tuulikaappeihin jo vuodesta 2004 lähtien. Ari-tuulikaappimatto soveltuu hyvin raskaaseen jalankulkuliikenteeseen. Maton karkea pinta toimii erittäin tehokkaana lian irrottajana.
Itella pitää huolta henkilöstönsä ergonomiasta. KT-Kiinteistötarvike on toimittanut yritykseen jo yli 40 000 työpistemattoa ja satoja työtuoleja. Oikein valittu työtilamatto vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta.
Puhtaanapito alkaa sisäänkäynnistä. Ja kun asiakasvirtaa on paljon ja sisään tullaan suoraan ulkoa, on kunnollisella matolla merkitystä. Siksi sadoissa R-kioskeissa ympäri Suomea on kotimainen Ari-tuulikaappimatto.
KT-Kiinteistötarvike Oy

KT-Kiinteistötarvike Oy

KT-Kiinteistötarvike Oy on vuonna 1992 perustettu kiinteistö- ja ergonomiatuotteiden ammattilainen. Suunnittelemme ja autamme valitsemaan laadukkaat tuotteet kiinteistösi tarpeiden mukaan.

Kt-Kiinteistötarvikkeen arvot ovat:

Asiakastyytyväisyys
Jatkuva kehittyminen
Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö
Korkea laatu
Osaaminen

Asiakastyytyväisyys on arvoista tärkein, johon pyrimme laadukkailla toimituksilla ja hyvällä palvelulla. Jatkuva kehittyminen tuotekehitystyön ja yrityksen kehittämisen muodossa antaa mahdollisuuden korkealle kilpailukyvylle myös tulevaisuudessa. Ammattitaitoinen ja hyvin perehdytetty henkilöstö on yrityksemme kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani. 

Yrityksemme pyrkii aina olemaan korkeasta kokonaislaadustaan tunnettu. Osaaminen on yhdistelmä ammattitaitoa, asiakkaan toiveiden mukaisten ratkaisujen luomista.

 

uusi_mattokuva.jpg

 

 

Yhteystietomme

KT-Kiinteistötarvike Oy
Tuotekatu 9
15700 Lahti

Petri Kanabro 

+358 40 717 7825

petri@kt-kiinteistotarvike.fi